Image Alt
e timpul sa cumperi

Direct de la producător

De ce să cumpăr direct de la producător?

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge la cel care trudeşte, ceea ce va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutaţi economia locală şi contribuiţi la îmbunătăţirea relaţiilor dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Consumul de produse de provenienţă locală ajută, pe de altă parte, la evitarea transportului pe distanţe mai mari, deci la economia de combustibil, la mai puţine emisii de dioxid de carbon, mai puţină aglomeraţie pe şosea etc.

Alegeţi produsele agricultorilor din imediata apropiere!

Cumpărându-le din zona unde locuiţi, îi ajutaţi să supravieţuiască!

Aducem producătorii mai aproape de voi!

Alimente sănătoase, proaspete şi alte produse direct de la micii producători din împrejurimi!

Micile afaceri prezentate online provin din zonele limitrofe ale oraşelor şi municipiilor din județul Alba, de la cei care doresc să îşi vândă produsele proprii, fără intermediari. Unele sunt proaspete, recoltate din gospodărie sau din zona de pădure, iar altele procesate, sub formă de sucuri, siropuri, gemuri şi alte conserve.

O listă a producătorilor locali găsiţi aici.

Veţi putea vedea care sunt producătorii din zona dumneavoastră, dar vă rugăm să ne recomandaţi şi alţii. Suntem permanent alături de dumneavoastră şi ne bucurăm să folosim împreună această platformă, pentru colaborarea virtuală între producători şi consumatori.

Așteptăm cu nerăbdare fiecare sezon pentru a ne putea bucura de deliciile pe care ni le oferă natura.

Register

You don't have permission to register