Image Alt
made in Alba

Despre noi

Cum vă ajutăm

Consiliul Judetean Alba pune la dispoziția producătorilor și procesatorilor din județ, o platformă online care reunește întreaga comunitate a producătorilor din județul Alba în care aceștia își pot comercializa produsele proprii.
Misiunea noastră este să stimulăm și să spijinim comunitatea din județul Alba să consume produse locale dar și producătorii locali în sensul de a le oferi o solutie la problema valorificării produselor, prin intermediul platformei online: www.madeinalba.ro
Cu o parte din producătorii prezenți aici Consiliul Judeţean Alba are o colaborare de peste 10 ani, odată cu primele evenimente care au reunit cultivatori, crescători, viticultori, membri ai asociaţiilor profesionale din judeţ din domeniul agro-alimentar. Aceste evenimente au devenit, în timp, mărci consacrate ale Județului Alba: Târgul Grădinarului, Ziua Rozelor, Târgul Apulum Agraria.

Producătorii agricoli și procesatorii au posibilitatea să se autentifice personal pe www.madeinalba.ro, prin crearea unui cont de utilizator, după care se poate trece la completarea anunțului cu datele de contact şi cantitătile oferite spre vânzare.
Folosind datele de contact ale Consiliului Județean Alba, veţi avea asigurat întregul sprijin pentru înregistrarea şi înscrierea tuturor informaţiilor legate de produsele oferite spre vânzare

INFORMAȚII IMPORTANTE

Register

You don't have permission to register