Microferma Grădina lui Ion ia naştere în anul 2010 când am înfiinţat cultura de căpşuni pe o suprafaţă de jumătate de hectar. Ideea micii afaceri la nivel familial porneşte de la gustul magic al căpşunelor, primele fructe ale primăverii, cu care ne-a obişnuit mama care ne făcea cea mai gustoasă tartă şi dulceaţă. Alte motive ar fi şi faptul că stolonii de căpșun sunt ușor de plantat, se pretează terenului pe care îl deţinem în lunca râului Mureşului, iar avantajul economic nu e de neglijat, având o bună rentabilitate. Am avut grijă să alegem soiuri aromate, rezistente şi ne preocupă calitatea deosebită a produselor noastre.

Ne-am extins micuţa afacere cu o cultură de rădăcinoase, care am observat ca se pretează terenului nostru, în special morcovi, alegând şi câteva soiuri mai speciale: Rainbow şi Purple, care au un aspect diferit faţă de cel cu care suntem obişnuiţi, prin coloritul lor aparte.

Livrarea produselor se face în ambalaje personalizate cu sigla proprie.

Pe lângă aceste culturi deţinem şi animale, rasa porcină Mangaliţa şi păsări crescute la sol rasa Gât golaş de Transilvania pe care le creştem cu drag şi cu respect faţă de natură.

Și încă ceva, Microferma Gradina lui Ion e un mic hobby, nu e chiar afacere datorită faptului că fermierul principal, Ion, e muzician iar fermierul secundar e medic.
În esență, vrem să încurajăm cât mai mulți tineri să aplice metoda noastră de ocupare a timpului liber într-un mod cât se poate de plăcut!

 

.

Tag-uri
0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info

Oarda de Sus, Alba Iulia, România

Social Profiles:
Informații suplimentare

Tocarev Lidia

Căpșune

Morcovi

Pătrunjel

Păstârnac

Țelină

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register