Familia Lucan SRL este o afacere de familie care şi-a început activitatea în anul 2012, având ca obiect de activitate prepararea produselor din carne. 
Totul a început din dorinţa de a oferi clientului produse de calitate, tradiţionale. Chair dacă în prima perioadă a activităţii am avut un număr mai restrâns de produse, în prezent punem la dispoziţia clienţilor o gamă de peste 30 de produse. 
Secţia de producţie se află în Cugir, str. Mihai Viteazu nr. 37, iar marfa este distribuită spre vânzare în propria reţea de magazine de desfacere situate în Cugir, pe Str. Constructorului nr. 8, respectiv pe Str. 21 Decembrie 1989, nr.152. 
De asemenea facem livrări la magazine din Vinerea, Şibot, iar în judeţul Hunedoara (la Aurel Vlaicu, Geoagiu, Orăştie, Romos şi Romoşel) şi la Cluj-Napoca. Deţinem o fermă cu 140 de capete de tauri la Şibot şi 100 de oi. 
Cultivăm o suprafaţă de cca 40 de hectare cu porumb de siloz şi lucernă pentru consumul animalelor.
Dorim să deschidem al treilea magazin.

.

0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info

Strada Constructorului , nr.8, Cugir, Alba

Social Profiles:
Informații suplimentare

Familia Lucan SRL

Carne din porc, vită, oaie

Mezeluri din porc, vită, oaie

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register