Am moștenit și îndrăgit această meserie de pe vremea când eram copil. Am devenit cioban la vârsta de 14 ani, în timp mi-am deschis S.C. Carmangeria Nicolae Ciobanul S.R.L. și PFA Vlad Nicolae, între timp am devenit membru al Asociaţiei Crescătorilor de Ovine din Judeţul Alba și vice-președinte al Asociației Producătorilor de Produse Tradiționale Alba.

Pe lângă bunătăţile obţinute din lapte – telemea, caş şi urdă de oaie, Nicolae Vlad prepară şi o gamă largă de preparate din carne de oaie și de porc pe care le comercializează în magazinul propriu din Alba Iulia – Carmangeria Nicolae Ciobanul: cârnați afumați, virșli, mici, pastramă, pecie, costiţă afumată, kaiser, jambon, ciolan, caltaboș, salam de vară, slănină, sloi doar în sezonul rece, și multe altele.

Rețetele produselor pe care le vindem sunt moștenite din familie și sunt producție proprie, ceea ce înseamnă că sunt 100% naturale.

Toate produsele noastre sunt făcute cu mare drag din dorinţa de a păstra vii tradiţiile şi modul autentic de preparare după reţete doar de baci iscusiţi ştiute.

0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Informații suplimentare

Vlad Nicolae

Salam de vară

Salam cu șuncă

Virșli de oaie

Cârnaț de porc

Cârnaț de porc, picant

Tobă de porc

Cartaboș

Pecie afumată

Ceafă de porc afumată

Ciolan de porc afumat

Caizer

Coastă de porc afumată

Slănină afumată

Slanină afumată cu usturoi

Jumări

Cârnați prăjit în unsoare

Pastramă de oaie

Pastramă de berbecuț

Telemea tradițională de oaie

Caș de oaie

Urdă de oaie

Sloi de oaie

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register