Suntem o cramă de familie care cultivă cele mai bune parcele cu viţă de vie din Ciumbrud. Recoltăm și prelucrăm manual fiecare strugure până la cel mai fin detaliu. Fiecare sticlă de vin care poartă semnătura familiei este chintesența vinului de Ciumbrud și o declarație personală.
Încă de la începuturile noastre umile, amprenta noastră a fost angajamentul ferm față de calitate.
Înainte de a pune piciorul în vie, mâinile pe strugure și vinul în pahar, am început cu o viziune, aceea că toată familia va lucra împreună pentru a produce cele mai bune vinuri și pentru a construi un mediu călduros și prietenos pentru toată lumea, aici, în Ciumbrud – Alba – Transilvania.
Pivnița Savu este o cramă de familie care cultivă cele mai bune parcele cu viţă de vie din Ciumbrud. Fiecare sticlă care poartă semnătura noastră este chintesența vinului din Ciumbrud dar şi o declarație personală.
De la solul pe care-l cultivăm, până la vinul pe care-l turnăm în pahare, suntem continuu preocupați ca viitoarele generații să beneficieze de aceleași resurse de care noi ne bucurăm astăzi.
Avem privilegiul să cultivăm vițe vechi de peste 40 de ani care ne conferă rotunjime și o bogată experienţă, dar și vițe tinere care vin cu prospețime, parfum şi un amalgam de arome puternice.
 
Savu este aici pentru cei care resping conformitatea şi trăiesc după propriile lor reguli. Pentru inovatori, visători, nonconformiști și mai ales pentru cei care îndrăznesc.
Dorim să inspirăm oamenii prin vinurile pe care le producem să facă lucruri care îi inspiră pe ei!
Feteasca noastră Regală este dedicată celor care caută experiența unui vin ușor ierbat, cu gust puternic de măr, aciditate usoară, alcool echilibrat și ușor parfum de flori de câmp.
Cel mai potrivit mod de a experimenta terroir-ul podgoriei noastre este prin Fetească Regală.
40 de ani de istorie, locul în care vechile vițe de vie cresc ușor și încet, pare a fi alegerea ideală. Căutarea noastră pentru complexitate și  caracter unic poate fi realizată numai prin vinificare personalizată. Acestă Fetească Regală atinge echilibrul corect între profunzime și puritate, rezultând într-o compoziție sofisticată care se atrage dintr-o prospețime excepțională.

.

Tag-uri
0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Informații suplimentare

Pivnița [ S A V U ]

Sauvignon Blanc

Fetească Regală

Riesling

Chardonnay

Gewurztraminer

ROSE - DUCHESS OF TRANSYLVANIA

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register