Împreună cu cei trei copii ai noştri cultivăm o suprafaţa de aproximativ 3 arii cu flori. Producem plante anuale şi perene în localitatea Teiuş din anul 2005 şi acordăm o atenție deosebită alegerii soiurilor de plante, dar şi substratului utilizat. Oferim de asemenea informații corecte despre condițiile de cultivare clienților noștri pentru a se bucura de ele cât mai mult timp.

Printre soiurile produse de noi se numără: Petunia, Begonia, Dalia, Vinca, Gazania, Milionbells, Muşcata, Impatiens, Margareta şi multe altele, în funcţie de sezon. Avem o afacere de familie în care fiecare are un rol bine stabilit şi încercăm să avem marfă proaspătă într-un circuit continuu. Florile le comercializăm în pieţele din Teiuş Sebeş şi Cugir.

Avem încrederea că oamenii vor continua să se îndrepte spre micii producători de flori din vecinătatea lor.

.

0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info

Strada Mihail Kogălniceanu 51, Teiuș 515900, România

Social Profiles:
Informații suplimentare

Domșa Lucian

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register