În cei peste 10 ani de activitate în domeniul creaţiei handmade, am căutat să dau viaţă unor produse care să fie pe placul cumpărătorului şi potrivite nevoilor lui. Ele sunt destinate în special celor mici dar şi ambientului pe care, cu siguranţă, dorim să ni-l facem cât mai plăcut.

Pentru cei mici: produse croşetate sau tricotate, accesorii, animăluţe, păpuşi şi diverse jucării, lumânări pentru botez.

Pentru cei mari: decoruri florale realizate manual din hârtie de calitate sau alte produse achiziţionate. Acestea sunt destinate unor evenimente speciale, nunţi, botezuri, aniversări sau pentru decorul spaţiilor în care locuim sau ne desfăşurăm activitatea.

Produsele realizate sunt în general făcute pe comandă, după preferinţe sau design propriu, cu migală, dar, mai ales, cu mult drag! Acestea sunt piese deosebite, unicat, se găsesc în cantitate limitată, deci, dacă ai achiziţionat un astfel de produs, cu siguranţă nu îl vei mai găsi altundeva.

Vă aştept cu drag în lumea creaţiilor mele!

0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info

Bucerdea Vinoasă 517361, Romania

Social Profiles:
Informații suplimentare

Bogdan Sorina

Animăluțe și păpuși

Obiecte îmbrăcăminte croșetate

Flori pentru evenimente și decor casă

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register