Deţinem o plantaţie de afin, zmeur şi coacăz în Munţii Apuseni, deoarece acolo terenul este favorabil acestei culturi, de unde si brandul nostru Bunătăţi din Apuseni. 80% din fructe le comercializăm în stare proaspătă în supermarketurile din Alba Iulia şi în marile orașe din țară, iar 20% le procesăm (gem, compot și sirop).

De câțiva ani, ne-am extins, iar pe lângă preparate pe bază de afine producem şi gemuri de caise, piersici, coacăze, zmeură, căpșuni, dar și siropuri, de brad, mentă, vișine, soc, păpădie, precum și compoturi din fructe provenite din flora spontană din zona de munte. La Alba Iulia cultivăm legume din care facem zacuscă, sosuri de ardei capia, dulce sau picant, ketchup, sos picant de roșii cu usturoi pentru fripturi, gem de ardei iute, sucuri de tomate, ardei iuți, castraveți, gogonele în oțet sau salate asortate.

Participăm cu stand la evenimente dedicate producătorilor locali.

 

Produsele noastre pot fi găsite în:

  • Alba Iulia (în reţeaua de magazine Agras, Pro Alba și Hunedoara, Turuş Serv – vis-à-vis de Hotel Cetate);
  • Abrud (Camelia Market);
  • Bucureşti (Băcănia Veche).

 

0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info

Calea Moților 106, Alba Iulia, România

Social Profiles:
Informații suplimentare

Petrascu Bogdan Nicolae

Siropuri

Gemuri

Sosuri

Murături

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register