Păstrăvăria noastră este localizată în localitatea Şugag, în partea sudică a judeţului Alba, în bazinul superior al Sebeşului, între Munţii Cindrelului şi Şureanu la o distanţă de 45 de km de municipiul Alba Iulia.
Ne-am început activitatea acum 9 ani de zile şi avem o experienţă vastă în acest domeniu.

Producţia anuală este de 5-6 tone de păstrăvi crescuţi în crescătoria proprie, din care fac parte următoarele rase: păstrăvi aurii, curcubeu si fântânel. Igiena se află la standarde ridicate.

Datorită calităţii şi cunoştinţelor noastre în acest domeniu, ne putem mândri cu 5 bazine special amenajate pentru fiecare categorie de păstrăvi: 1 bazin de reproducere de 50 m3 cu 500 de peşti, 1 bazin de creştere de 100 m3 cu 18.000 de peşti, 1 bazin de iernare de 60 m3 cu 900 kg de peşti, 1 bazin de iernare de 70 m3 cu 1.100 kg de peşti şi un bazin cu puiet de 40 m3 cu o capacitate cuprinsă între 50.000 şi 100.000 de bucăţi de peşti.

Toate aceste bazine sunt amenajate în conformitate cu normele de igienă, având un debit de 30-40 litri pe secundă şi o productivitate de cea mai bună calitate de păstrăvi din aceasta zonă.

 

0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info

Strada Valea Martiniei, Mărtinie 517781, România

Social Profiles:
Informații suplimentare

Bîrsan Mitică

Păstrăv viu

Păstrăv eviscerat

Păstrăv la borcan în ulei

Păstrăv la borcan în sos dulce

Păstrăv la borcan în sos picant

Icre crude

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register