Totul a început în anul 2015 când Meli, Mura și Electra s-au mutat în inima Apusenilor, mai exact în Țara Moților. Atunci am cumpărat primii măgăruși. Nu am avut strategii de afaceri și nici dorința de a ne îmbogăți peste noapte, dar împreună, mână de la mână, motivați de dorința de a avea cât mai multe animale în jurul nostru, am ajuns să prindem curaj și să ne continuăm activitatea. Astfel, astăzi, cei trei magaruși sunt înconjurați de mulți alți prieteni. Afacerea noastră este una de familie, fiecare membru deținand o specializare diferită: ing. zootehnist, asistent medical, medic veterinar, ing. software. Dar un lucru pe care îl avem în comun? Iubirea și respectul față de viața de la țară, noi fiind nascuți și crescuți în capitala Țării Moților, respectiv în orașul Câmpeni.

Ferma corespunde standardelor zootehnice de creștere și exploatare a ecvideelor. Avem atestat de producator agricol, animalele sunt certificate ca fiind sănătoase din punct de vedere sanitar-veterinar iar persoana care manipulează produsul este verificată medical. Activitatea la ferma este coordonată de personal de specialitate cu studii zootehnice și sanitar-veterinare. Ferma noastră funcționează pe principiul “de la furcă la furculiță”. Ce înseamnă asta? Facem totul de la producerea furajelor până la destinația finală – consumatorul.

Dorim să vă oferim produse de calitate, să ne respectăm angajamentele promise pentru ca voi să rămaneți mulțumiți de calitatea laptelui Equualact. Să ne spunem reciproc, “jos pălăria!”

Tag-uri
0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info

Strada Crișan, Câmpeni 515500, România

Social Profiles:
Informații suplimentare

Stan Andrei

Equualact

Lapte de măgăriță

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register