Stupina se află într-un sat cu puțină poluare, unde sătenii încă mai sapă culturile și folosesc puține chimicale… Cosirea fânațelor ne asigură multiple valuri de flori, iar în perioada mai săracă în flori de câmp, înflorește cultura de lavandă care ne asigură culesul de mentenanță, astfel suntem scutiți de hrănirea artificială a albinelor.

Mierea este maturată de albine și se colectează de către apicultor, doar cand acestea (albinele) căpacesc mierea în fagure, acesta fiind semnul că mierea a ajuns la consistența optimă pentru păstrare și consum.

Propolisul de multe ori este amintit ca și „antibioticul” natural al albinelor, deoarce acestea adună cele necesare sănătății proprii. Este important de știut că la propolis nu se face imunitate, deoarce niciodată nu are aceeași compoziție

0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info

Strada Stadionului 5, Aiud 515200, România

Informații suplimentare

Varga Gergely-Lorand

Varga Gergely-Lorand, PFA Sediu: Loc. Beța, Nr. 2, Com. lopadea Noua, jud. Alba

Miere de salcâm

Miere polifloră

Lavandă (cantitate limitată)

Polen

Tinctură de propolis

Propolis brut

Ceară de albine

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register