Cămara Moţului a fost întotdeauna locul în care, indiferent de sezon, orice oaspete sau simplu trecător, a găsit produse şi preparate tradiţionale specifice Munţilor Apuseni, naturale, făcute dupa reţete păstrate în familie de peste patru generaţii.
Producem o gamă variată de dulcețuri, siropuri, sucuri, compoturi, zacuscă, murături și diferite brânzeturi şi produse de carmangerie, marcă proprie. Iată câteva exemple mai jos.

Compot de mure, suc de mure, suc de afine fără zahar (light), suc de coacăze roşii, suc natural din zmeură, făcute din fructe proaspete culese de pe munte.
Sirop de afine nefiert, sirop de muguri de brad, sirop de zmeură presat la rece, sirop presat la rece din muguri de brad, flori de salcâm, flori de soc si cimbrişor de câmp, sirop de mentă, tradiţie din Apuseni.
Ghebe cu ardei capia murate, gălbiori în saramură ideali pentru tocaniţe, ciorbe şi salate, hribi muraţi, ardei umpluţi cu varză murată, vinete cu ardei capia murate murături tradiţionale de la Arieşeni.
Cârnat de casă afumat, caşcaval moţesc Cămara Moţului, slănină afumată, telemea de oaie – Brânză Moţească, caltaboş, tobă, telemea de capră, carne a la Vank sunt produse traditionale din cămara moţilor.

Avem 8 produse tradiționale și 10 produse montane atestate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

.

0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info
Social Profiles:
Informații suplimentare

Nicola Cristina

Dulcețuri

Siropuri

Zacuști

Murături

Brânzeturi

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register