Povestea noastră începe acum 6 ani când un borcănel călător cu maia a ajuns la noi şi am descoperit aluatul dospit cu maia pentru a face pâinea familiei noastre. După numeroase teste am reuşit să obţinem o pâine care surprinde prin gust, savoare şi textură. Frământăm aluatul doar cu maia, făină, apă şi un pic de sare, adăugăm ingredientele cu atenţie şi reglăm fin temperatura cuptorului pentru a obţine un produs cu adevărat surprinzător. Gândurile bune hrănesc aluatul și buna dispoziție este asigurată până știm și simțim că ne-am făcut treaba bine. Facem totul cu dăruire pentru ca cel care consuma să se bucure de un gust special, de o pâine cu adevărat bună și sănătoasă. Pentru preparatele realizate sub marca CORINNE’S PANSHOP îmbinăm pasiunea cu profesionalismul și atenția îndreptată spre calitatea produselor și satisfacția clienților noştri. ”Lună, lună noua Taie pâinea-n două Ţie jumătate, mie jumătate La toți SĂNĂTATE.” Corinne’s PanShop – Pâine sănatoasă, bucurie pe masă!
Brutaria noastră ofera produse de panificație cu maia natural-salbatică, fără drojdie, din materii prime ecologice, făinuri integrale ecologice, și anume:
– pâine integrala de grâu – pâine integrală cu 4 semințe: în, floarea soarelui, dovleac susan
– pâine integrală cu miez de nucă
– pâine integrală cu cânepă și 4 semințe
– pâine integrală spelta
– pâine integrală de secară
– pâine integrală de einkorn/alac
– pâine albă
– baghete (grâu și einkorn)
– pâine floare (grâu și kamut)
– intermediară – specialități: pâine cu sarea florilor, pâine cu măsline, pâine cu 3 cereale integrale (grâu, spelta și secară)
– pâine de hrișcă (fără gluten)
– pâine quinoa și hrișcă (fără gluten)
– pâine 4 cereale fără gluten (hrișcă, mei, orez și porumb).
Realizăm, de asemenea, produse de patiserie: ștrudel cu mere, ștrudel cu pere și ciocolată, prăjitură cu măr și miez de nucă, tartă cu prune și migdale, biscuiți din hrișcă (fără gluten), biscuiți cu alune de pădure, migdale și ciocolată (fără gluten), biscuiți cu gem, cozonaci, brownie, sărățele.