SC Ciumbrud Plant SRL înființată în 2005.
Firma este localizată în jud. Alba, localitatea Ciumbrud, zonă renumită și cu tradiție în desfășurarea acestei activități. Producerea plantelor de calitate superioară, pe lângă experiența în acest domeniu a mai multor generații, este garantată de logistică, spații de depozitare frigorifice, utilaje performante, depozit de păstrare – prelucrare a materialului săditor de peste 1000 mp.
Suntem membrii activi în asociații profesionale: AMSEM ( Asociația Amelioratorilor, Producătorilor și Comercianților de Sămânță și Material Săditor din România).
Asociația Amicii Rozelor din România (membru fondator filiala județeană), participăm la evenimente, târguri și expoziții de profil.
Garantăm calitatea şi autenticitatea soiurilor, majoritatea sunt testate virotic, supravegheate de Inspectoratul Naţional de Control al Seminţelor şi Materialului Săditor şi corespund normelor Europene în vigoare. Ne mândrim cu faptul că am reuşit să înfiinţăm un rosarium la sediul firmei noastre

0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info
Social Profiles:
Informații suplimentare

Bakk Emeric Levente

Ciumbrud Plant SRL

Pomi fructiferi

Viță de vie

Trandafiri

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register