Carmangeria ISPAS LUCA I.I. este o întreprindere individuală prezentă de aproape un deceniu pe piața județului Alba, specializată în producția preparatelor din carne de porc și vită cu adaos de condimente neprocesate (sare, piper, usturoi) și care sunt tratate termic în afumători tradiționale. Acest proces de afumare are o vechime foarte mare, fumul produs se impregnează în structura produselor pe care le afumăm și este printre metodele antice de păstrare a cărnii alături de uscare și sărare.

Având în vedere faptul că în ultimii ani în România industria fast food-ului și a produselor alimentare în a căror componență întâlnim tot mai frecvent aditivi alimentari a cunoscut o creștere accentuată preocuparea întreprinderii noastre constă în a realiza preparate din carne fără adaos de conservanți și aditivi alimentari, produse specifice gospodăriilor țărănești prin care să reamintim consumatorului de gustul cărnii de acasă.

În prezent, datorită presiunii consumerismului, obiectivul întreprinderii este de a ţine seama de dorinţele consumatorilor, de a gasi un echilibru între ceea ce producem noi si ceea ce caută consumatorul. Întreprinderea depune toate eforturile pentru a oferi produse din carne de cea mai înaltă calitate, capabile să satisfacă cât mai bine exigențele consumatorilor.

O perspectivă importantă cu care se confruntă orice întrepindere în curs de dezvoltare și care reprezintă o problemă majoră, costă în preocuparea de pune pe piață produse din carne sigure, de calitate, precum și de a asigura accesul clienților la produse preparate.

O altă perspectivă la fel de importantă este ca în urmatorii ani să creștem prin comercializarea produselor noastre, pentru care se are în vedere formarea unei clientele stabile și să ocupăm un loc cât mai bun în clasamentul cerințelor consumatorilor de preparate din carne, ceea ce contribuie la dezvoltarea, stabilitatea și prosperitatea întreprinderii noastre.

Având în vedere dinamica pieţei, Carmangeria ISPAS LUCA I.I. a investit în această ramură, producând o gamă diversificată de preparate, precum:

 • Preparate din carne: salam de vara; salam cu șuncă țărănesc; parizer porc; parizer vită; cârnați de casă; cârnați cu șuncă; cârnați subtiri de grătar; cârnați polonezi; cremvurști; virșli; ruladă; jumeri;
 • Produse din carne de porc afumate: cotlet afumat; ciolan afumat; mușchiuleț afumat; burtă afumată; pastramă afumată; slănină afumată, cozi afumate;
 • Produse din carne refrigerate: mici; carne tocată.

Pentru a ne cunoaște și încerca preparatele din carne oferite de întreprinderea noastră prezentarea și comercializarea produselor se face în următoarele locații:

 • Mirăslău, str. Principală, nr. 269, în sat – sediul întreprinderii (carmangeria);
 • Aiud: magazin Jasmin;
 • Ocna Mureș, în magazinele: Moara Mireștean; Isabela;
 • Teiuș: magazin Fantasi Still;
 • Alba Iulia, în magazinele: Market Micești, Mara Complet Residence; La doi Pași (str. Vasile Goldiș, str. Cloșca);
 • Sebeș: rețeaua de magazine Magnetic;
 • Petrești, Mun. Sebeș, în magazinele: Lazăr Company; Samy Global Market;
 • Zlatna: magazin A&D Maridan Market;
 • Abrud: magazin Mio Prezident, etc.

0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info

Mirăslău 517470, România

Social Profiles:
Informații suplimentare

Ispas Luca

Salam de casă

Cârnaț de casă

Produse din carne de porc afumat

Produse din carne

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register