Suntem o cramă de familie care cultivă cele mai bune parcele cu viţă de vie din Ciumbrud. Recoltăm și prelucrăm manual fiecare strugure până la cel mai fin detaliu. Fiecare sticlă de vin care poartă semnătura familiei este chintesența vinului de Ciumbrud și o declarație personală.
Încă de la începuturile noastre umile, amprenta noastră a fost angajamentul ferm față de calitate.
Înainte de a pune piciorul în vie, mâinile pe strugure și vinul în pahar, am început cu o viziune, aceea că toată familia va lucra împreună pentru a produce cele mai bune vinuri și pentru a construi un mediu călduros și prietenos pentru toată lumea, aici, în Ciumbrud – Alba – Transilvania.
Pivnița Savu este o cramă de familie care cultivă cele mai bune parcele cu viţă de vie din Ciumbrud. Fiecare sticlă care poartă semnătura noastră este chintesența vinului din Ciumbrud dar şi o declarație personală.
De la solul pe care-l cultivăm, până la vinul pe care-l turnăm în pahare, suntem continuu preocupați ca viitoarele generații să beneficieze de aceleași resurse de care noi ne bucurăm astăzi.
Avem privilegiul să cultivăm vițe vechi de peste 40 de ani care ne conferă rotunjime și o bogată experienţă, dar și vițe tinere care vin cu prospețime, parfum şi un amalgam de arome puternice.
 
Savu este aici pentru cei care resping conformitatea şi trăiesc după propriile lor reguli. Pentru inovatori, visători, nonconformiști și mai ales pentru cei care îndrăznesc.
Dorim să inspirăm oamenii prin vinurile pe care le producem să facă lucruri care îi inspiră pe ei!
În ținutul vinului alb, cu cele mai vechi moșii din regiune, plantațiile noastre luxuriante sunt locul unde începe povestea noastră, locul de naștere al celei mai iubite ducese. Capturând roșul strugurilor de Cabernet Sauvignon în eleganța reflexiilor,  am reușit să aducem la viață minunata Ducesă de Transilvania.
NEPĂTRUNSA DE LIMITĂRI MĂSURABILE – Pentru cei care apreciază raritatea în forma sa cea mai autentică, familia noastră vă prezintă Duchess Of Transylvania, o creație cu adevărat singulară.
Numai Duchess este capabilă să îndeplinească o viziune atât de ambițioasă, invocând atât moștenirea, cât și destinul pentru a crea cea mai pură reprezentare a rarităţii.
Duchess of Transylvania este întruparea dorinței de a îndrăzni. Este neînblânzită, enigmatică și elegantă la fel ca și ținutul din care a luat naștere.

 

.

Tag-uri
0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Informații suplimentare

Pivnița [ S A V U ]

Sauvignon Blanc

Fetească Regală

Riesling

Chardonnay

Gewurztraminer

ROSE - DUCHESS OF TRANSYLVANIA

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register