Situată la cotitura drumului care duce spre satul săsesc Boz, chiar la granița ce desparte județele Sibiu și Alba, livada noastră cuprinde 68 hectare de măr și 10 hectare de prun. Condițiile prielnice de sol și climă ne-au sprijinit să construim un loc în care predomină liniștea, buna dispoziție, optimismul și perseverența.

Povestea noastră se scrie​​încă din anul 1998 când, cu ambiție și perseverență, am început o mică afacere de familie. Activitatea de pomicultură a debutat cu o suprafață de 70 ha cu meri şi pentru că totul a mers așa cum am plănuit, au fost necesare o serie de achiziții menite să sprijine activitatea noastră. Astfel, în anul 2007, Pomicola Boz a construit două depozite frigorifice menite să ne ajute să păstrăm fructele timp îndelungat și a achiziționat patru tractoare John Deere. Un alt moment important în evoluția noastră îl reprezintă plantarea a 10 ha de prun care a avut loc în anul 2009. Mai târziu, în anul 2015, compania a plantat 6,5 ha de livadă în sistem de cultură super-intensiv și 5 ha în sistem de cultură intensiv.​Munca în livadă este o plăcere pentru noi, iar aerul curat al naturii ne îndeamnă să depășim obstacolele intervenite și să facem față tuturor provocărilor. Clienții sunt cea mai importantă grijă a noastră. Dorim să le satisfacem toate dorințele și să le oferim cele mai bune produse la prețuri cât mai adecvate pentru ei.

Încurajăm din tot sufletul consumul de mere și prune românești şi dorim ca fiecare consumator să asocieze gustul autentic al fructelor cu produsele companiei noastre.

 

.

Tag-uri
0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info

Boz 517276, România

Social Profiles:
Informații suplimentare

Pomicola Boz SRL

Ligia Popa

Mere Golden delicous

Mere Jonathan

Mere Idared

Mere Florina

Mere Pinova

Mere Granny Smith

Mere Jonagold

Mere Fuji

Suc natural de mere

Suc natural de mere cu catina

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register