Lavanda, floarea cu parfum de poveste. Parfumul său inconfundabil, floricelele sale micuţe şi înmiresmate, fac din lavandă o floare foarte îndragită. În limbajul florilor, lavanda este simbolul tandreţii și iubirii.

Noi suntem Povestea cu Lavandă și vă invităm să veniți alături de noi în această poveste care o sa vă încânte cu miros magic. Odată ajunși pe acest tărâm va garantăm ca nu mai există cale de întoarcere… la fel ca și noi o să vă îndrăgostiți iremediabil de parfumul ei. Cultivăm aceasta plantă medicinală și o iubim profund, fiecare produs spune ceva despre sufletul nostru… multă pasiune… iubire și muncă.

Cultivăm lavandă de 5 ani pe o suprafață de 0,57ha în Stremț, iar toate lucrările le facem manual. Pe 0,45ha cultivăm soiul codreanca și pe restul de 0,12ha sevtopolis și vera.

0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info

Stremț 517014, România

Social Profiles:
Informații suplimentare

Stan Alexandru Călin

Povestea cu lavandă

Ulei esențial pur de lavandă

Apă florală de lavandă

Săculeți cu lavandă

Sirop de lavandă cu miere

Sirop de lavandă cu zahăr

Odorizant pentru mașină

Sare de himalaya cu ulei de lavandă

Bombe efervescente cu lavandă

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register