Uleiul este un ingredient important în prepararea hranei zilnice, a cărei alegeri nu poate fi făcută la întâmplare. Folosind tehnologia presării la rece, uleiurile sunt obţinute din seminţe alese cu grijă, nesupuse tratamentelor termice sau chimice, ceea ce conferă produsului o calitate net superioară uleiurilor presate la cald sau rafinate. Uleiurile astfel procesate păstrează bogaţia de elemente nutritive, vitamine, minerale conţinute de seminţele din care sunt fabricate.

La Ocna Mureş este produsă o gamă largă de uleiuri presate la rece de: floarea soarelui, dovleac, nucă, măceşe, rapiţă, in, cânepă, susan, mac, sâmburi de struguri şi caise, destinate fie consumului alimentar, fie în cosmetică. Acestea sunt comercializate în magazinele Brutăriei Ghirbom din Alba Iulia şi Sebeş, la Carmangeria Vlade, Alimentara B&B din Alba Iulia, Magazinul Universal din Miceşti şi la Brutăria Botezan din Aiud.

Tag-uri
0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info

Strada Mihail Kogălniceanu 9, Ocna Mureș 515700, România

Social Profiles:
Informații suplimentare

Haiduc Iacob

Semințe de dovleac

Pastă de nucă

Pastă de susan

Pastă de dovleac

Ulei de măceșe

Ulei de mac

Uleiuri aromate

Uleiuri de casă presate la rece, diverse sortimente

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register