Domnul Horea Duna de câţiva ani a ales să trăiască la ţară, în localitatea Stremţ, unde cultivă zmeură pe o suprafaţă de 60 de ari. A optat pentru acest fruct parfumat în primul rând pentru că îi place foarte mult, dar şi pentru că este foarte profitabil, intrând pe rod maxim în anul trei.
Provenit de la pepiniera Fundulea, soiul Polka se caracterizează prin fructe de dimensiuni mari – un fruct cântărind cel puțin 6,6 grame – o forma conică ușor alungită, de culoare roșu aprins, cu luciu deosebit și o aromă specială, fiind folosite atât în stare proaspătă, cât și congelată. Acest tip de zmeur nu este un soi pretenţios, putând fi cultivat pe scară largă, nu necesită tratamente speciale şi, în plus, asigură recolte bogate.

9.0
Superb

1 Review

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

1 Review

Comments

  • Nicoleta
    Rating Calitate Livrare Prospețime

    Aprecieri pentru calitatea exceptionala a produsului, seriozitatea si promptitudinea livrarii. Desi vremea nefavorabila timp de mai multe zile a facut dificil accesul in plantatie, dl. Duna a facut tot posibilul pentru a-si onora comanda.

    24 iulie 2020

Write a Review

Informații suplimentare

Ferma de Zmeură Stremț

Duna Horea

Zmeură

Butaşi zmeură Polka

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register