După ce am muncit în străinătate o perioadă, ne-am întors acasă şi am început o afacere de familie. Am înfiinţat plantaţii de căpşun, zmeură, mure si coacaze albe, roşii si negre la Stremţ şi Galda de Jos unde  facem toată munca manual, nu folosim ierbicid sau alte substanţe
periculoase. Oferim clienţilor noştri fructe de calitate, proaspete direct de la plantaţie sau facem livrări celor interesaţi. În funcţie de cantitatea pe care o culegem, marfa noastră poate fi găsită şi în pieţele din Alba Iulia, Sebeş, Cugir sau Teiuş unde ne deplasăm în zilele când este organizată piaţă. Nu ne este simplu să facem toate muncile necesare, dar cea mai mare mulţumire o avem atunci când ne sună foşti clienţi şi  ne întreabă când avem fructe pentru a le cumpăra, aceştia fiind mulţumiţi de calitatea produselor noastre şi apreciază munca pe care o depunem toţi membrii familiei.
0.0

0 Reviews

Rating 0
Calitate 0
Livrare 0
Prospețime 0

0 Reviews

Write a Review

Contact info

Stremț 517014, Romania

Social Profiles:
Informații suplimentare

Zuco Maria

Căpșuni

Zmeură

Mure

Roșii

Coacăze roșii

Coacăze negre

Livrăm cu drag

Cumpărând produse locale, banii dumneavoastră vor ajunge direct la producător, fără niciun intermediar, iar acest lucru va favoriza menţinerea exploataţiilor agricole din zonă. În plus, ajutăm economia locală şi contribuim la îmbunătăţirea relaţiilor interumane dintre locuitorii aceleiaşi zone.

Register

You don't have permission to register